Exámenes de Cambridge

    On Wednesday, March 12, all the school will be taking the Cambridge exams, as we did last year, in order to see the progress the students have made. The results will once again be analyzed in order to take steps in improving even more the level of our students. This kind of exams are really important in order to see where our students rank using international standards and they will help us to set our goals even farther. Good luck to all our students!

    MOCK EXAM SCHEDULE

    2dos y 3ros de Basica

    HORA DESCRIPCION FUENTE DURACION
    7:45 – 8:05 Listening, track 2 YLE Starters, Test 2 20 min.
    8:15 – 8:35 Reading & Writing YLE Starters, Test 2 20 min.

     

    4tos, 5tos y 6tos de Basica

    HORA DESCRIPCION FUENTE DURACION
    7:35 – 8:00 Listening, track 2 YLE Flyers, Test 2 25 min.
    8:00 – 8:40 Reading & Writing YLE Flyers, Test 2 40 min.

     

    7mos y 8vos de Basica

    HORA DESCRIPCION FUENTE DURACION
    7:35 – 8:45 Reading & Writing KET, Test 2 1hr 10min
    9:45 – 10:15 Listening, track 6 KET, Test 2 30 min

     

    9nos y 10mos de Basica

    HORA DESCRIPCION FUENTE DURACION
    7:35 – 8:55 Reading & Writing PET, Test 2 1hr 20min
    10:30 – 11:00 Listening, track 5 PET, Test 2 30 min.

     

    1ros, 2dos y 3ros de Diversificado

    HORA DESCRIPCION FUENTE DURACION
    7:35 – 8:50 Reading FCE, Test 2 1hr 15 min
    9:40 – 10:55 English in Use FCE, Test 2 1hr 15 min
    11:35– 12:15 Listening, track 5 FCE, Test 2 40 min.

     


    © 2018 Colegio Intisana